perjantai 26. huhtikuuta 2019

The key to success is to focus on goals, not obstacles.

54. Dieettipäivä
Paino tasan 80 kg ! 
- 4 kg dieetin alotuksesta
- 12 kg vuodessa!!

Tänään on se päivä! Tänään painan ensimmäistä kertaa tasan 80 kg! Alle pitää vielä päästä, 5 kg tavoitepainoon. Mutta seuraavalla punnitsemiskerralla näyttää toivottavasti jo 7:lla alkavaa numeroa! Tämän viikon herkkupäivä on syöty, seuraavaksi vappu, jolloin herkutellaan.

Juuri syömisestä ehkä tulee ongelma... Tänään nimittäin on tarkoitus lähteä firman kanssa syömään sekä lounas, että illallinen. Pitänee katsoa menuita vähän etukäteen, että mitä kannattaa valita.

Tankoilukin sujui jo paremmin tällä viikolla, vaikka hirveät mustelmat tulikin. Päätin, että onnistun kaksosesta skorpioniin vaihdossa ja onnistuin! Hirveät mustelmat siitä tuli, mutta sain vaihdon videollekin :D
Yritettiin myös vesimiestä, sammakkoa ja erinäisiä pyörimiskomboja. Kaikki onnistui enemmän tai vähemmän, vaikein oli selkeästi peterpanista invertin alkuasentoon pääseminen. Ei onnistunut.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...