sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Whether you come back by page or by the big screen, Hogwarts will always be there to welcome you home.

Osallistuin eilen Lukujonossa.fi:n järjestämään #Pottermaratoniin. Tarkoituksena oli lukea vuorokauden sisällä mahdollisimman paljon mitä tahansa Potter-aiheista kirjaa. Satuin olemaan mökillä kavereiden kanssa tämän viikonlopun, mutta päätin osallistua vaihtopenkkiläisenä. Sain luettua kuitenkin 113 sivua vuorokauden aikana.

Ideana hauska ja toivon että ensi kerralla pystyisin osallistumaan paremmin. Olin aloittanut lukemaan Pottereita alusta ja tällä hetkellä mennään Azkabanin vangissa. Harry on juuri viettämässä joululomaa Tylypahkassa ja saamassa uuden luudan Nimbus 2000 tilalle! Tämä on ollut yksi suosikki Potter kirjoistani aina. Pääkolmikko ei ole enään aivan lapsia ja olen kuitenkin kasvanut näiden tahdissa joten on parasta palata noihin "teiniangsti" vuosiin nostalgisen lukukokemuksen avulla. Kuitenkin on kasvettu samaa tahtia kirjasarjan edetessä. Näihin on ihana aina palata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Don't cry because it's over. Smile because it happened.

Okei, otsikko saattaa kuulostaa dramatisoinnilta, mutta ajatus on surullinen. Lauantaina oli viimeinen pt-tunti vähään aikaan. Uskon, että o...