maanantai 18. tammikuuta 2021

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!!

Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahteen reppuun. Oli varakisa-asu ja hakaneuloja ja lankaa ja pinnejä ja ponnareita yms. Kisapaikalle kun pääsin, niin suoraan jännittyneenä ovesta sisään ja ilmoittauduin kilpailijaksi.
Minut ohjattiin pukuhuoneisiin ja annettiin onneksi olla rauhassa.
Söin aamupalan siinä mietiskellessä ja yritin keskittyä vain tulevaan suoritukseen. Kisapaikkana oli siis Walimon⁷ hyvinvointikeskus ja ihmiset siellä oli todella mukavia! Odotin, että kun on kyseessä kilpailu, niin kaikki olisivat todella b*tchmäisiä ja katsoisivat nenänvarttaan pitkin ja kokisin olevani huonoin.

Pikku hiljaa muut kilpailijat alkoivat valua paikalle ja liityin heidän seuraansa lämmittelyalueelle.
Paikalle oli pystytetty 4 tankoa, joista 2 oli spinnillä. Kukaan ei tankoihin paljoa koskenut, kaikki keskittyivät vain lämmön ylläpitoon ja siihen, että ei antaisi jännitykselle liikaa valtaa.

Klo 13 aloitettiin kenraali. Minut oli arvottu ensimmäiseksi esiintyjäksi ja kenraalissa saimme ohjeet, miten tullaan lavalle ja miten poistutaan. Kenraali meni tyypillisesti "liian hyvin" eli vedin itseni jännityksissäni ihan hapoille. Onneksi kenraalin ja kisavedon välissä oli aikaa hengähtää.

Kenraalin jälkeen päätuomari piti meille kisakokouksen, jossa kerrattiin joitain sääntöjä. Sitten aikaa oli pari tuntia jännittää kunnes yleisöä alkoi saapua paikalle. Hiljaisuus laski takahuoneeseen. Minut kuulutettiin ensimmäisenä lavalle, ja alotusasennon jälkeen musiikki alkoi soida. Muistin koreon, enkä unohtanut mitään. Tavallaan unohduin tilanteeseen ja se näkyi. Kadotin lavakarisman, mutta onneksi ekat kisat on aina ekat kisat. Kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen suoritukseeni. 

Palkintojen jaossa paljastui, että olin tullut 4. sijalle, mikä totta kai harmitti, mutta antoi puhtia yrittää uudestaan. 
Kotimatkalla luin päätuomarin lähettämän palautteen, ja monta asiaa selvisi. Jos olisk  muistanut lukea sääntökirjat, niin en ehkä olisi olkut 4. vaan saanut nousta palkintopallille. Noh, jälkikäteen on hyvä jossitella. 

Ehdottomasti haluan uudestaan kisalavalle!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...