keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Children of winter never grow old

Dieettiviikko 3 - Päivät 17-23
Apua tässä vaiheessa on tapahtunut niin paljon, etten ole ehtinyt kirjottaa. Kuluneella viikolla oltiin siis Pyhätunturilla laskettelemassa 3 päivää. 2 ekaa meni pilvessä (kirjaimellisesti) mutta kolmantena päivänä paistoi aurinko koko päivän! Oli pakko vähentää vaatekerroksiakin, oli niin kuuma. 
Pyhällä ei niin hirveästi rinteitä ollut, ainakin jos halusi kulkea tuolihissillä. "Seikkailurinteen" vieressä oli poroaita, jossa joka päivä hengaili samat 4 poroa. Ei ne paljon mitään tehnyt muuta kuin pallisteli ohi laskevia turisteja. 

Laskettelureissu tuntui tehneen tehtävänsä. Tämä juttu ansaitsisi oikeastaan oman postauksen, niin isosta jutusta on kyse. Tänään olen pudottanut 10 kiloa!! Fiilis on aivan huikee ja kun näin vielä kuvan vuoden takaa niin järkytyin, miten iso olen ollut silloin. Toki nyt ei pidä tuudittua siihen turvallisuuden tunteeseen vaan jatkaa eteenpäin! Vielä on toinen 10 pudottamatta. Mutta silti ihan törkeen siistiä!! Vihdoi voin sanoa, että kaikki ne syömättömät ja erityisesti juomattomat kalorit on ollut tän arvosta! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...