perjantai 2. marraskuuta 2018

I'm so offended when my body decides to be sick. Like I gave you a vegetable last week, how dare you?

Flunssa. Sama homma oli about vuosi sitten, olin kuukauden pois urheilusta flunssan takia. Voisi melkein laittaa saman ensi vuoden kalenteriin jo. Miten on mahdollista että TAAS joudun istumaan himassa tuhlaamassa nenäliinoja, yskimässä keuhkoja pihalle ja tuhlaamaan kaikki rahat apteekkiin. Oisin voinut ostaa uudet housut, mutta ei, astma-piippu (en edes ole astmaatikko) vei farkkuja varten olleet säästöt.Tänä viikonloppuna järjestettäisiin kahdet bileetkin joita oon oottanu elokuusta asti... Empä taida päästä.

Jottei tämä menisi pelkäksi vitutuksen avautumiseksi, ajttalin hakea yleisiä uskomuksia kotikonstein parantuvaan nuhaan ja kurkkukipuun. Kaikkia olen kokeillut, ja mikään näistä ei ole toiminut. Tällä hetkellä on parhain olo, mutta se johtuu varmaan jo 2 päivää olleesta antibioottikuurista.

1. Nenäkannu
Konsepti on jo monelle tuttu mutta lainaan silti wikipediaa: Nenähuuhtelu on toimenpide, jossa kehonlämpöistä miedosti suolaista vettä kierrätetään nenän väliseinän takaa toisesta sieraimesta sisään ja toisesta ulos. 
Joo.... Boksissa on kuva naisesta joka hymyilee pää venossa ja vesi vaan virtaa. No, ei hymyilyttänyt kun olin jo hetken seissyt pää vinossa (oikeassa asennossa, olen käyttänyt kannua reilu vuoden) ja vesi ei tule. Pikku hiljaa tunnen kun se valuu nieluun jolloin totean että v*tut. Varmasti toimiva silloin kun et ole niin tukossa ettei vesi tule läpi ja meinaat tukehtua.

2. Höyryhengitys
Tehokas varmasi, mutta itselläni ei riittänyt kärsivällisyys istua naama pyyhkeen alla paria minuuttia pidempään. Muutenkin ärsytti olla paikallaan ilman että pääsi liikkumaan ja vielä piti olla lähes staattisessa asennossa. Pussi päässäkin olisi ollut mukavampaa.

3. Hunaja
Hunaja, maistuu hyvältä ja on jossain määrin terveellistä, mutta maailmassa ei ole tarpeeksi mehiläisiä tekemään hunajaa ja parantamaan flunssaa.

4. Kurkkupastillit
Auttavat pääasiassa sen hetken kun ovat suussa, sitten kun tulee uusi yskäkohtaus niin uutta nappia naamariin.

Nyt olen siis antibioteilla, vähän väsyttää ja en tiedä johtuuko niistä vai yleisestä fiiliksestä, mutta en malta odottaa että pääsen taas salille tai tankoilemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...