torstai 18. lokakuuta 2018

Eat - Sleep - Pole - Repeat

Eilen olin toisella tanko 2 alkeiden viikkotunnilla. Täytyy sanoa että oli hieman organisoidumpi kuin maanantain tanko jatkokurssin ensimmäinen tunti. Maanantaina opeteltiin mm. seisomaan päällä käsivarsien varassa tankoa vasten. Aluksi tuntui hankalalta, mutta sitten kun ohjaaja laittoi jalat paikoilleen, siihen tottui ja se rupesi jopa sujumaan!

Keskiviikon tunnilla opeteltiin aluksi pyörähdyskomboa. Askel, vauhtiaskel + tuolipyörähdys, siitä taakse ja käänteinen merenneitopyörähdys lattialle asti. Tämä onnistui ihan hyvin sitten kun hiffasin, että merenneidossa toinen jalka meneekin taakse eikä eteen :D Kun päädyttiin lattialle, jalat tuotiin samalle puolelle tankoa jonka jälkeen pyörähdettiin selin makuulle lattialle josta tultiin takaperinkuperkeikalla polvilleen. Ensimmäinen kerta näin pitkää sarjaa, ei ollut ihan niin sulavaa kun pitäisi ^^ Mutta ehkä vielä joskus.

Tästä jatkettiin invertteihin ja perhosiin. En ollut koskaan tehnyt, ja siinä oli hieman opeteltavaa että sai ensin korvien väliin mitä piti tehdä ja sitten suorittaa. Pari ekaa kertaa kädet hikos ja liu'uin vain alas, mutta sitten onnistuin ja sain takajalan irti! Fiilis oli aika huikee. Perhosessa siis ollaan ylösalaisin käsien ja ulkojalan (tangon edessä) varassa ja sisäjalka nojaa taaksepäin.

Ihan sika siistiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...