lauantai 24. marraskuuta 2018

Injury makes the comeback sweeter.

Tällä viikolla rikkoutui viiden (5!!) viikon salitauko. Ihan kuin olisi alottanut alusta. Niin kuin voimallisestikin. En meinannut jaksaa mitään. Onneksi sovittiin pt:ni kanssa, että tehdään uusi saliohjelma jota noudattaa. Samalla jotain venyttelyjä pitäisi laittaa kasaan. "Kotiläksyksi" tuli käydä kerran itsenäisesti ennen seuraavaa tuntia salilla.

Fiilis kuitenkin kun menin sinne oli nostalginen. Ihan kuin en olisi koskaan pitänyt taukoa. Tämän todistin kyllä vääräksi heti ensimmäisellä hacki sarjalla. Ei ole jalat samassa kunnossa kuin ennen sairaslomaa. Tästä pitäisi löytää sitten motivaatiota jatkaa, ainakin tiedän mihin pystyn, mutta tavotteessa se heitti minua takaisin roimasti. Nyt on n. 10 pt kertaa jäljellä ja en halua tuhlata niitä valittamiseen, eli täysillä eteenpäin! Ainakin saan todistettavasti seurata että kuinka nopeasti pääsee samalle tasolle kuin 5 viikkoa sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...