keskiviikko 8. elokuuta 2018

I don't care if it hurts, I'm gonna finish my f*cking set.

Back to school - back to business - back to work(out)

Viime viikolla pidin tauon salista. Tuloksena oli kilo lisää, sillä kävin tuossa viikonloppuna polttareissa. Vaikka olimme nostaneet hiilarit polttareita varten (ja ihan energian keräämiseksi) 500g nykyisestä 200g:sta, niin itse polttaripäivänä tämä oli helppo saavuttaa ja pysyä makroissa mutta seuraava päivä tuotti hieman ongelmia. Näin ollen painoa tuli yli kilo lisää... hups.

Tänään sitten mentiin takaisin salille pt-tunnille. Alkulämpässä kokeiltiin uutta tasapainoilujuttua. Bosupallon päällä tasapainoillessa yhdellä jalalla ilman että pallo heiluu ihan tuhottomasti. Tästä jopa sain nostettua polven koukkuun eteeni (kolmannella yrityksellä per puoli). Hauskaa ja haastavaa! Ehdottomasti rupean treenailemaan tuota aina silloin tällöin omassa alkulämmittelyssäni.

Tästä siirryttiin uuteen haasteeseen ja termiin, pyramiditreeniin. Mentiin jalkaprässille tarkoituksena tehdä seuraavat toistokerrat: 20 - 18 - 15 - 12 - 10 - 8 - 6 - 4. Joka välissä lisättiin painoa 10-20 kiloa. Neljän sarjalla painoa oli joku 160-170 mukaanlukien prässin telakka. Neljän sarjan jälkeen pt:ni kysyi että miltä tuntui, totesin että oli ohi niin nopeasti etten ehtinyt ajatella että miltä :D

Sinänsä oli jännä treenata näin kun huomasi että kun lopussa laskettiin kokonaispaino niin en olisi osannut kuvitella että jaksan nostaa tuollaisen määrän. Vaikka toki olisi varmasti jaksanut nostaa paljon enemmänkin varmasti, mutta vedettiin tämä ensimmäinen kokeiluversio näin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...