sunnuntai 5. toukokuuta 2019

7 is the most powerful magical number, isn't it?

Viimeinen dieettiviikko suurinpiirteen ohi. Kävin aamulla vaa'alla, vaikka tiistai on normaalisti vaakapäivä. Vihdoin (SIIS VIHDOIN!) paino alkaa 7:lla!! Hyväksyn sen, että se varmasti nousee vielä yli 80, niin hilkulla ollaan, mutta ensimmäistä kertaa ainakin 5 vuoteen paino alkaa 7:lla!!

Takana on 9 viikkoa nälkää, kiukkua, onnistumisia, stressiä, suklaanhimoa, punnitsemista, väsymystä, jne... 
Seuraavaksi tasaillaan hetki ja sitten voin aloittaa pudottamaan taas 5 kiloa. Pian saadaan ennen/jälkeen kuvia. 75 on tavoite, josta en halua mennä ainakaan paljoa yli. Lihasmassan takia pidän tavoitteen korkeana. En halua kadottaa lihaksiani, vain mahdollisuuksien mukaan jopa kasvattaa niitä hiukan. Poltan rasvan pois tieltä, jotta painoni pysyy samana, mutta lihasmassan osuus olisi suurenpi.

Eniten jännittää lähteä shoppailemaan uusia vaatteita, en tiedä vielä omaa vaatekokoani, mutta eiköhän se selviä. Nämäkin riippuu niin vaatemerkistä kuin mallista. Huomasin jo, että 42 "skinny-farkut" ovat liian isot. En malta odottaa, että pääsen testaamaan kokoa 40!

👌🏻 out

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...