keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Believe you can and you are half way there.

Dieettipäivä nro 2
Aamupaino: 83.8kg
Jalkapäivä

Päivän syömiset onnistui muuten lähelle vaadittuja makroja, ainoastaan hiilarit paukkui hieman yli. Meillä oli tarkoitus tehdä linssibolognesea ruoaksi illalla, kunnes tarkistin sen hiilarimäärän. Ai muka proteiinipommi??? Niissähän on suhteessa enemmän hiilaria kuin protskua. Se jäi sitten sikseen ja vaihtui perus jauhelihabologneseksi. Se siitä kasvispäivästä :D

Jalkapäivän kunniaksi harjoittelin kyykkyä itsenäisesti. Aiemmin tullut tästä selkään sellanen pistävä kipu, niin nyt mentiin rauhassa alas ja kevyillä painoilla. Ei tuntunu pahalta.

Nälkä oli! Kävin ostamassa töihin viikon eväät, ettei tarvitsisi joka päivä muistaa ottaa mukaan aamulla tai käydä ostamassa. Näissäkin yritin suosia proteiinia ja hiilaria jaksamisen kannalta ja jättää rasvan minimiin.

Olen lisäksi niin talvi-ihminen kun voi olla!! Rakastan lunta ja sellaista sopivan kirpeää talvipäivää kun aurinko paistaa. En malta odottaa, että pääsen taas lautailemaan parin viikon päästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...