perjantai 8. maaliskuuta 2019

Everyone is having babies and I'm like... wanna pole dance?

Dieettipäivä nro 3 ja 4

Apua! Tuntuu että pari päivää on mennyt tosi nopeesti. Vastahan mä alotin tän uuden projektin :D Oisin voinu vannoo että vielä on maanantai, korkeintaan tiistai, ja olisin vasta tehny yhden dieettipäivän. 
Päivät 3 ja 4 omistin tankoilulle. Ensimmäisenä tankopäivänä koin onnistumisia enemmän kuin uskoin, että kokisin. Huomasin, että rupean pysymään V-invertissä näin hyvinä päivinä! Olen päässyt siihen kerran tai 2 aikasemmin, mutta nyt tuntuu jo, että hallitsen liikkeen. Kädet hieman liukui, mutta eihän se haittaa koska laskeutuminen tulee selälle kunhan ei päästä irti! Kun ei tullut hissi-efektiä, sain jatkettua liikettä krusifixiin, vesimieheen ja käsilläseisonnan kautta pois. 
Aivan mahtava fiilis! 

Tousena tankopäivänä opettelin ensimmäistä kertaa inverttiä niin, että toinen käsi oli selän takana. Täysin uusi asia, jota en millään hiffannut, että mitä siinä tapahtui. Eipä onnistunut :D 
Coreotunti oli hieman pettymys. Mentiin vain tosi vähän ohjelmaa eteenpäin. Ensi kerralla kuulemman pitää ottaa mukaan polvisuojat tms. koska polvilla olo ei ole mitään mukavinta sortsit jalassa. 
Tänään tuli myös ekan kerran pitkään aikaan yli 10000 askelta täyteen!

Alla fiilistelyä viime syksyltä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...