keskiviikko 16. tammikuuta 2019

You've got to dance like nobody's watching

Kaksonen per puoli, tai ainakin se parempi puoli. Vielä on hienosäädettävää asennossa, jos vaikka saisi nilkat ojennettua kunnolla niin ei tulisi tollasia käpristelykuvia. Tärkeintä on kuitenkin että pysyin siellä!

Muuten tunti meni aika harakoille, en osaa vieläkään V:tä. Sitä odotellessa että saan oman tangon ja silloin treenataan vaikka väkisin joka päivä.

Tällä hetkellä tankoilu on ainoa positiivinen juttu, töissä mennään niin ylikierroksilla kun voi. Jos vain edistyisin tankoilussa yhtä nopeasti kuin töissä, niin olisin huipputasolla! Tai ainakin pysyisin V-invertissä.

Totesin myös että näytän muumilta tuossa alemmassa kuvassa... Vaikka ei kukaan muu kuitenkaan niitä katso samalla lailla kriittisesti kuin itse. Ongelmia kaksosessa on tähän mennessä ollut että polvitaipeen ja tangon väliin jää liikaa ilmaa enkä saa puristettua sitä kasaan. Tänään onnistui oikealta puolelta ihan nätisti, vähän haparoiden, mutta vasemmalta en suunnilleen päässyt edes perusinverttiin.

Pitää myös keskittyä kunnolla että tuo taaempi jalka pysyisi paikallaan eikä lähde pyörimään ennen kuin saa kylkipidon. Monesti meni melkein 180 astetta ennen kuin sain pidon pysymään. Mitenköhän onnistuu sitten kun tarkoitus on pyöriä ja olen juuri oppinut pysymään paikallaan..?

Innolla odotan myös sitä kun lähdetään ilmasta invertoimaan, pääsee varmasti paljon korkeammalle!

Kun kaksosen saan pysymään, niin pääsen vaihtamaan lennossa (ilman käsiä) skorpioniin! Oli sinänsä jännä, että opin skorpionin ensin, vaikka moni kokee sen vaikeammaksi. Toki moni oppii asiat eri järjestyksessä ja minulle sisäjalka oli helpompi, monen mustelman kautta.

Kevään tavoitteet tankoilussa: supermies ja v-invertti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...