keskiviikko 2. tammikuuta 2019

It doesn't matter how slow you go as long as you never stop.


Nyt on kevään ensimmäinen tankotunti käyty, täytyy sanoa että parin viikon tauko on vaikuttanu nii että iha ku oisin ekaa kertaa tekemässä :D Kädet ihan hiertymillä ja valmiiksi niin kuivat että grippi (jota tarvitsen kuitenkin koska muuten tulee hissi-efekti) vain pahentaa tankoilun ulkopuolella ihon kuivuutta.

Harppipyörähdyksestä (kuva) piti siirtyä merenneitoon, mutta tuntui ettei pyöri ollenkaan. V-invertit ei sujunu ollenkaa (vieläkään), perhosessa onnistui vain toinen puoli, kiipeäminen sattui....
Jos jotain positiivista tuli niin sain supermiehessä liikutettua itseäni 5 cm lähemmäs oikeeta asentoa (ennen mennyt 0). Sekin on sellanen mitä olisi ihan kiva päästä testaamaan ennen inverttejä, niin olisi voimia jäljellä.

Omaa tankoa odotellessa ^^ silloin pääsee treenaamaan näitä asioita vielä enemmän.



Sain lahjaksi tälläista magnesium öljyä jonka olisi tarkoitus rauhoittaa lihaksia urheilun jälkeen. 
Ruohojuuri sanoo öljystä näin: "Vinkki: magnesiumöljy sopii käytettäväksi aivan erityisesti iltaisin, sillä sen rauhoittava ja lihaksiakin rentouttava vaikutus tuo mukanaan hyvät unet."
Toivottavasti toimii!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...