lauantai 29. syyskuuta 2018

The body achieves what the mind believes

Kehonkoostumus. Jännä asia jolla mitataan tuloksia ja suorituksia pitkällä tähtäimellä. Koska vaaka ei kerro kaikkea olennaista kehosta, suosittelen koostumusmittausta ainakin kerran elämässä, jotta saa realistisen kuvan, että missä mennään.

Tänään oli kolmas mittaukseni. Edellinen on ollut huhtikuussa ja sitä edellinen tammikuussa. Ajattelin hieman vertailla tuloksia. Vertailu voi olla hieman erikoista, sillä tammi- ja huhtikuussa olevat mittaukset on tehty illalla, kun taas viimeisin (tänään) tehty mittaus otettiin aamulla.

Tammikuu > Huhtikuu > Syyskuu
Paino: 91 kg > 91.65kg > 86.6kg
Rasvamassa: 38.98kg > 38.58kg > 33.66kg
Rasva%: 42.8% > 42.1% > 38.9%
Lihasmassa: 24.7kg > 25.7kg > 25.1kg

Palaan ensimmäiseen väitteeseeni vaa'asta. Olen tällä hetkellä (mittausta lukuunottamatta) vaakakiellossa, sillä jäin tuijottamaan sitä hieman liiaksi. "Koska se tippuu??" ja kun ei päivästä toiseen tullut muutosta, niin otettiin se sitten kokonaan pois käytöstä. En merkkaile ruokiakaan minnekään, pt:lle lähetän kuvat vielä tänään ja huomenna kaikesta syömisestä ja tiistaina pidetään ravintotunti. 

Takaisin tuloksiin, PAINOA PUDONNUT ~5KG JA KAIKKI RASVAMASSASTA!

Ihan törkeen hieno fiilis! Mittaaja ei ollut pt:ni, mutta hänkin sanoi että näkyy että asialle on tehty jotain! Yleisesti lihasmassasta tuli kommenttia, että ollaan aika huipussa! Siis ihan super fiilis tälle lauantaille :) ! Anteeksi kaikki huutomerkit mutta olen vain niin innoissani tästä!!!!

Kaikkein ufointa tässä on se, etten itse huomaa mitään eroa. Kun makaan sohvalla kirjoittamassa tätä, niin kone stoppaa silti pömppikseen ja niin kauan kuin on näin, en varmaan huomaa muutosta ilman mittauksia. Mutta en anna sen latistaa, koska tänään on todistetusti tullut tulosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...