sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Never mess with a woman who hangs upside-down for fun

Viime tankotunnilla onnistuin siinä mitä olen jo viidellä treenikerralla yrittänyt! Nimittäin basic invert seisten lattialta ja kädet irti ilman että tipun. Tässä liikkeessä olen saanut tähän mennessä eniten mustelmia. Ensimmäisellä kerralla käsivarressani oli pitkään koko olkavarren pituinen mustelma ja kolmannella kerralla melkein mursin varpaani tässä.
Opittiin myös kiipeämään tankoa pitkin. Pääsin n. 2/3 osaa ja ainoana meistä. Saattaa tosin ehkä johtua siitä, että olen ainut joka käyttää grippiä, mutta opinpahan tunnit ilman että tarvitsee käyttää aikaa siihen että liusun vain tankoa pitkin alas.
Ainoa heikkous, minkä olen huomannut, on että en uskalla tehdä kaikkea vasemman käden varassa. Se lipsuu enemmän kuin oikea, ja vaikka pitää treenata molemmat puolet, niin helposti jään oppimaan mielummin liikettä ensin kunnolla oikealla kädellä kuin kokeilisin molempia puolia. On se silti ihan superia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...