sunnuntai 9. syyskuuta 2018

My goal is simply to become a better version of myself

Testasin tänään ekaa kertaa uutta ohjelmaa. Koko vartalo treeni koska suunnittelin, että menisin ensi viikon tiistaina tekemään yläkroppatreenin pt:ni kanssa ja sitten seuraavana päivänä alakroppatreenin kaverin kanssa. 
Olen hieman puolikuntonen ja treeni kulki siihen nähden tosi hyvin. Olin päättänyt että koska on ensimmäinen kerta tätä ohjelmaa, teen kaiken extrakunnolla. Tyypillisesti lauantaina painopuolella oli pelkkiä öykkärimiehiä jotka huusivat ja ähkivät monen levyn kanssa. Itse menin suoraa hackiin ja "heiluin" siinä 3 x 10 kyykkyä. Muut katsoivat että mitä tuo tuossa tekee noin pienillä painoilla (ei ehkä oikeesti mutta siltä aina tuntuu kun bodarit on ympärillä). 
Hackin jälkeen kävin etsimässä itselleni penkin jonka päälle aloin astumaan ja potkaisin toisella polvella eteen. Tämä ei tuntunut juuri missään muuten kuin sykkeessä mutta ehkä se olikin tarkotus. Ehkä joskus voisi laittaa kuminauhat polviin tässä..?
Ylätaljaa sain odottaa hieman, sillä ne oli molemmat varattuja. Tein sillä aikaa vatsoja kunnes pääsin laitteelle. Painoksi kokeilin ensin 29 mutta kun kahden sarjan jälkeen tuntui liian kevyeltä, nostin sen 37:aan. "Ajattele selkää, selkää, selkää, leveetä selkää..." toistelin itselleni ja huomasin ilokseni että ajatus toimi! Ei tuntunut käsissä melkein yhtään vaan kaikki oli selässä! 
Ylätaljan jälkeen siirryin pystypunnerruslaitteeseen, iskin suoraan 5 kg molemmille puolille ja aloin pumppaamaan yhdellä kädellä kerrallaan. Toisella oli pakko (ohjeista poiketen) pitää kiinni kun tuntui että heiluin muuten. Muuten oli tääkin helppo ja vaadittu 3 x 10 onnistui molemmilla käsillä.
Peckissäki sain tuntumaan rintalihaksissa pienen säätämisen jälkeen, painoa taisi olla 20 kg sitten lopulta kun aluksi vähän testailin rajojani.
Tämän jälkeen loput vatsat ja selät penkissä. Aikaa koko ohjelmaan meni n. tunti, mikä oli yllättävää koska edellisiin olin saanut uppoomaan puolitoista. Positiivinen ylläri siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...