torstai 16. elokuuta 2018

Hiit me baby one more time

Olipahan salitreeni, pt-tunti alkoi lupaavasti alkulämmittelyn jälkeen kyykkytreenillä. Pitkään aikaan en ollut kyykännyt tangon kanssa. Onnistui ihan hyvin, piti keskittyä vaan hengittämään ja pitämään keskivartalon tiukkana. Ja kantapäät maassa.... ja tasaiseen liikkeeseen... jne.
Kyykkyjen jälkeen ruvettiin nostamaan sykkeitä pienen hiit-treenin muodossa. Otettiin neljä liikettä; kyykky ja kahvakuulan nosto, penkille nousu ja polven ojennus, vatsat pallon päällä ja selät vatsalleen nostaen jalkoja ja käsiä samaa aikaa ja "soutu" ylhäällä oltaessa. Sykkeet kävi korkeimmillaan siellä 185 paikkeilla, tuli kuitenkin alas normaalisti. Tätä vedettiin kolme kierrosta ja aina 15 toistoa paitsi penkille nousussa 10 per puoli. Toisella kierroksella uskalsin painaa jo vähän kovempaa ja hengitys tuli taas mukaan kuvioon. Sai jopa lisää tehoja kun hengitti oikein!

Huomenna välipäivä, vaikka periaatteessa pitäisi mennä salille, sillä viikonloppuna en välttämättä ehdi, koska pari kaveria on tulossa Briteistä käymään täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...