perjantai 31. elokuuta 2018

Every pro was once a beginner

Hehe, ehkä joskus näin...
Nyt on hyvä huomata miten paljon on kehittynyt tankotanssin kanssa. Hyvänä mittarina on joutsen- ja palomiespyörähdysten onnistuminen. Molempia kokeilin silloin ekalla "tutustumistunnilla" pt:ni kanssa. Joutseneen ei edes taipunut jalat ja palomiehestä pyllähdin aina istualteen, vaikka tarkoitus oli jäädä päkijöiden varaan seisomaan. Nyt sekin onnistuu jo!

Aamulla huomasi että on tullut tehtyä kiertoharjoittelua, yläselässä tuntuu kun olen yrittänyt nostaa jalkoja. Enää ei ole myöskään niin kuuma tunneilla, niin kädet jää jopa nihkeenä kiinni tankoon eikä pyöri kunnolla. Uutena haasteena on tullut basic invertin harjoittelu. Aloitettiin siis askelkyykkyasenosta tarkoituksena "potkaista" toinen jalka ylös tangolle ja toinen jalka heti perässä. Eilen tuli ensimmäistä kertaa mahdollisuus jatkaa liikettä. Seuraavaksi pitäisi opetella tekemään sama mutta lähtö seisten. Eilen tuli itsesuojeluvaisto vastaan, sillä käteni oli jo lipsunut hieman kun tätä alettiin tunnin viimeisellä viidellä minuutilla testaamaan. Kaksi onnistui ja muut eivät edes uskaltaneet yrittää.

Tällä hetkellä istun junassa matkalla maakuntaan häihin. Olen todennut ennenkin, mutta junan verkko on selkeästi vaihteleva. Yritin tehdä töitä, mutta verkko-ongelmat + vpn yhteys eivät ole hirveän nopeita ja kun nettisivun lataamiseen menee 10 minuuttia, niin sitten on ehkä parempi vain ottaaa miinustunteja ja vpn yhteys pois käytöstä. Voin samalla henkisesti valmistautua kävelemään korkkareilla, viime kerrasta on aikaa. Onneksi tankotunneilla ollaan jo kävelty varpaillaan, niin on tottunut uuteen pituuteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...