maanantai 7. toukokuuta 2018

You don't get the ass you want by sitting on it

Tänään alkoi uusi viikko ja uusi saliohjelma! Tai oikeastaan kaksi ohjelmaa. Tavoitteena on että tekisin itsenäisesti kahtena päivänä viikossa kaksi eri ohjelmaa. Aloitan aina laitteesta/liikkeestä riippuen 2-4 sarjaa 10 toistoa. Koko vartaloa treenataan edelleen, ei ole mitään ns. jalkapäiviä koska tämä on hyödyllistä. Aina joka toinen päivä tauko ja joka toinen päivä salille. Lisäksi tuli vielä tunnin aerobinen per viikko. Yhteensä 4 päivää pitäisi urheilla! Nyt kun ajattelee noin, niin kuulostaa hurjalta. En ole fudisurani jälkeen urheillut useampana kuin parina päivänä viikossa. Tähän jää koukkuun. 

Tänään uskaltauduin laittamaan jo hieman tiukemma paidankin päälle, ei ollut niin tukeva olo kuin ennen. Se oli oikeastaan aika mukavaa kun ei tarvinnut katsoa itseään peilistä ja todeta että t-paita ei istu niinkun yhtään. Vaikka en t-paidoista luovu (ovat mukavia päällä) niin kyllä jo kireämmätkin paidat saavat vyötärön näkyviin. 

Sitten niihin saliohjelmiin. Ensimmäisessä ohjelmassa (jonka todennäkösesti teen huomenna) alotan lämmittelyn jälkeen jalkaprässillä makuulleen. 10 toistoa ja 15 + 15 kg tehoja. Tuttu juttu. Tästä polven ojennus, molemmat polvet samaan aikaan. Tuttu juttu kanssa. Tässä jäätiin 50 kiloon edellisessä ohjelmassa. Jatketaan samasta ja alotetaan 12 toistolla! Vain 2 sarjaa tosin mutta pian ollaan jo 14 toistossa....... 
Sitten tulee uusi tuttavuus, tai kerran tavattu. Polven koukistus laitteessa. Tää on sellanen missä sidotaan kiinni penkkiin ihan kuin lintsillä ja koukistetaan polvia yhtä aikaa. 40 kiloa pitäisi laittaa painoa, katotaan miten käy! 
Nyt käsipainoihin, niitäkin on mukana. Ensin vipunosto vinopenkillä tehden rintaa. Sitten sivulle ja seisten tehden hartioita/niskaa. Tämän jälkeen on ns. leuanveto laitteessa. Leuanvetoa on kokeiltu pari kertaa ja laite tuntuu hauskalta ja erikoiselta. Harvinaisesti siinä lisätään painoa kun halutaan helpompaa suoritusta. 
Keskivartalo on kuitattu selänojennus selkäpenkissä ja vatsat bosupallon päällä ja lankku. 

Tällänen pitäisi tehdä aina kerran viikossa. Saa nähdä kuinka nopeasti kuolen :D Sanon näin, mutta oikeasti en malta odottaa että opin liikkeet kunnolla. 

Seuraavassa postauksessa kommentit tästä ja toinen saliohjelma!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...