tiistai 8. toukokuuta 2018

It hurts now but one day it will be your warm up

Tietyllä tavalla tää on käyny toteen! Nyt lämmittelen niillä painoilla joita väänsin pari kuukautta sitten hampaat irvessä. Tuli testattua toista uusista ohjelmista tänään. Alkoi hyvin, iskin ns. alkupainot ja totesin että menee aivan liian helposti. Sitten rupesin laskemaan... näillä painoilla alotin kaksi kuukautta sitten! Tuli tosi hyvä fiilis heti treenin alkuun kun huomasin että jotain hyödyllistä on tapahtunut parin kuukauden aikana.

Jalkaprässi sujui hyvin, tästä mentiin etureisiin jotka meni aika nopeasti kun oli vain kaksi sarjaa. Sinänsä hämmentävää kun on tottunut, että aina on kolme sarjaa putkeen. Takareisilaite taas oli hieman huvittava. Se on meidän salilla tosi jäykkä, ja ekalla kerralla sain sen kunnolla paikalleen mutta tokalla kerralla en saanut sitä reisien päälle tulevaa "tyynyä" ensin alas ja sitten sarjan jälkeen ylös :D Kaverini onneksi pelasti tilanteen ja kiskoi sen ylös päältäni.

Reisien jälkeen siirryin yläkroppaan, vipunostoihin vinopenkissä ja seisaalteen. Penkissä homma oli helppo, vaihdoin nopeasti isommat painot ja sain tehtyä kaverini valvottua sivussa että liike pysyy suorassa. Vasen käsi vähän falskasi mutta tuli noottia ja sain keskityttyä siihen paremmin niin rupesi sujumaan. Seisten vipunosto 4kg käsipainoilla alkoi tuntua raskaalta jo toisella sarjalla. Neljä sarjaa per liike ja viimeinen seisten tehty sarja alkoi ottaa jo koko käsiin. Ainakin tuntuu!

Leuanveto laite on uusi (tämän hetkinen, kysykää kuukauden päästä uudestaan) suosikkini! Ihan kuin menisi hissillä ylös ja alas ja selässä tuntuu.

Viimeisenä selkä + vatsat + lankku, tuli tosi hyvä fiilis tästä treenistä.

Torstaina aion kokeilla toisen saliohjelmani läpi. Luvassa on maastavetoa, vipuvarsikyykkyä, smith-penkkipunnerrusta, ja käsipainoja. Tein tämän päivän ohjelman tarkoituksella ensin, kun oli tutumpia liikkeitä joita on kaverin kanssa helppo tehdä. Itse sitten pääsen keskittymään noihin uudempiin juttuihin rauhassa ilman että tarvitsee viedä toisen aikaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...