torstai 10. toukokuuta 2018

Destiny is for losers. It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Nyt on toinenkin saliohjelma tehty! Ajallisesti oli nopeampi kuin olisin arvannut sillä oli uusia liikkeitä. Toistoja oli kuitenkin vähemmän tässä setissä joten meni puoli tuntia vähemmän aikaa kuin ekassa. Kaikkea en tosin pystynyt tekemään, eilen kävin rokotuksessa joten pystypunnerrus jäi pois sillä käsi ei nouse olkapäätä ylemmäs edes ilman painoja. 

Ehkä vähän vähemmän sykettä ja hikeä tuli tässä, sillä moni liikkeistä oli uusia ja vaati opettelua. Näitä oli esimerkiksi penkkipunnerrus smittissä, maastaveto ja hakki itsenäisesti. Kaikissa näissä oli olemattomat lisäpainot, harjottelin ensin itse laitteiden/tankojen painolla. 

Toki mukana oli tuttujakin liikkeitä kuten etureidet, alataljasoutu ja vatsat. Näissäkin oli tosi lievät painot alkuun että tottuu taas liikkeisiin. 

Kahden treenipäivän johtopäätöksenä on että ekana päivänä ei ollu tarpeeksi painoa, tokana päivänä ei tarvitse olla! Eniten mietitytti smitti, että miten se sujuu yksin ilman että on kukaan katsomassa, aloitin laittamalla penkin väärinpäin ja sitten ihmettelin että miten nii pää ei pysy siinä jalkojen osuudella??? Sit tuli blondimomentti ja tajusin että ai nii, se pitää olla toisin päin.... Hups :D Onneksi oli aamu ja oli vielä hiljaista. 

Rankin liike näistä uusista on varmasti hakki kyykky. Meillä on niitä kaksi eri laitetta salilla, toinen oli varattu joten jäin toiseen joka on enemmän heiluri kuin suoraviivainen. Molemmista tykkään, tässä oli vielä pidempi selän tuki joten helpompi aloittaa yksin. Naurattaa ajatus kun ensimmäistä kertaa kokeilin hakkia Pt:n kanssa. Se oli ihan hirveetä, en meinannut pysyä kasassa ollenkaan! Keskivartalolle myös hyvä treeni, mikäli jaksaa pitää sen kasassa. Jotenkin tuntu helposti siltä että voisi vain tippua pois koko laitteesta, niin kuin ekoilla kerroilla tipuin spagettina lattialle viimeisen toistokerran jälkeen koska en vain yksinkertaisesti päässyt enää ylös laitteesta kuin lattian kautta. Nyt se jo onneksi sujuu...

Kaiken kaikkiaan oli hyvä treeni, vähän tuo rokote hidasti vauhtia, mutta viikon päästä osaan nämä jo, niin sit mennää täysillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...