maanantai 14. toukokuuta 2018

It's not a short term diet. It's a long term lifestyle change.

En ole hetkeen puhunut ruokavaliostani. Aiemmin siis kasvatin kaloreita lähes 3000ckaloriin. Nyt on sitten palattu takaisin 2300-2400. Alussa kun muutos tapahtui, oli nälkä! Sit oli erityisen tärkeetä että söin oikeasti oikein että sain syödä mahdollisimman paljon. Nyt olen jo tottunut tähän ruokarytmiin ja laihtunut yli kilon!

Hauskaa kun olen puhunut kavereiden kanssa jotka syövät max. kerran päivässä. Itse olen aina tarvinnut vähintään kaksi lämmintä ateriaa päivittäin, oli viikonloppu tai arki. Varmaan pyörtyisin jos söisin yhtä vähän kuin he. Sama kun ravintolaan mennään tilaamaan ruokaa niin kaikki muut ottavat pienimmät annokset mitä löytyy ja itse syön niin paljon kuin vaan tuodaan.

En ole lihonut yhtään kiloissa, mutta en myöskään laihtunut. Odotan innolla että paino tipahtaa alle 90 kilon pysyvästi! Sitten kun sen saisi vielä pidettyä sielä. Onneksi yli puolet on jo lihasta mitä löytyy.

Vaikka aluksi oli nälkä niin ruoka on hyvää ja syödä saa kunhan syö oikein :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...