keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

I look my best when I'm totally free, on holiday, walking on the beach.

Miten syödä oikein lomalla? Elämää hotellihuoneessa on vaikea syödä niin kuin pitää kun ei ole itse vastuussa ruoan tekemisestä. Olin viikonloppuna Englannissa ja hotelliaamiainen ei innostanut, brittiaamupala kun ei ole maailman parhaimman makuinen heti aamusta. Pikapuuron voimilla siis päivään.

Kaksi kertaa söin ravintolassa lämpimän aterian, yksi per päivä. Että oli nälkä kun tulin takaisin Suomeen. Olen tottunut nyt syömään lähes 3000 kaloria päivässä ja sain tuosta ehkä puolet viikonlopun aikana + herkut. Hirveästi joutui taistelemaan rahan ja ruoan välillä. Paras aamiainen oli ehdottomasti lentokentällä syömäni pannukakkuaamiainen! Maun puolesta siis. Sääli että tätä joutui odottamaan lentokentälle asti.





Yritin jotenkin pitää kiinni kellonajoista, että illalla isompi ruoka ja päivällä pienemmät annokset ja kyllä päivän kesti mutta kotiin tullessani maanantaina oli huutava nälkä, en edes jaksanut junailla lentokentältä vaan taksilla tulin kun oli niin heikko olo.

Loma oli kuitenkin ihana! Tuli nostalginen olo palata vanhaan kotikaupunkiini ja nähdä ystäväni siellä. Olemme monesti puhuneet että miten minä olin ensimmäinen joka muutti pois. Yksi kaverini on seikkailijasielu joka haluaa kiertää maapallon ennen kuin asettuu aloilleen. Tukikohtana hänellä silti on vanha yhteinen kaupunkimme.

Paras ystäväni on raskaana ja kävimme hänen kanssaan illalla ravintolassa. Oli virkistävää että joku toinenkin söi paljon eikä sellaisia kolmen leivänmurun kokoisilla annoksilla tarvinnut kitua. Juttelimme myöhään yöhön joka siirsi unirytmiäni, mutta oli ehdottomasti sen arvoista! Emme olleet nähneet 8 kuukauteen.

Kesällä toivon samanlaista nostalgiaa kun menemme taas käymään ja nään tulevan kummipoikani xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...