tiistai 20. maaliskuuta 2018

Your diet is a bank account. Good food choices are good investments.

Ruokavalio. Joka tuutista ja iltapäivälehdestä toitotetaan että et voi laihtua liikkumalla vaan syömällä oikein. Olen nyt yli kuukauden noudattanut 2300-2400 kalorin ruokavaliota ja alan pikkuhiljaa tottua tähän. Päivässä pyrin syömään viisi kertaa. Välillä vain nälkä kasvaa syödessä ja esim. skyr-välipalan jälkeen tulee entistä enemmän nälkä. Lounas ja aamupala ovat ehkä säännöllisimpiä aterioitani. Muut riippuvat päivän ohjelmasta, mikäli olen menossa salille syön rahkan n. pari tuntia ennen ja salilla kun menee pari tuntia niin nälkä yllättää nopeasti kotona. Onneksi on lupa syödä treenin jälkeen ja paljon.

Säännöllisyys takaa sen että on nälkä aina silloin kuin pitää enkä napostele välissä. Mielestäni mitään muutosta ulkonäössäni tai painossani ei silti ole vielä tapahtunut ja mietin että onko tämä vain kärsivällisyyden puutetta vai mitä. Ainut mihin voisin vielä panostaa on lounas arkisin. Töissä käymme lounasravintolassa syömässä ja aina ei ole tarjolla kaikkein terveellisintä vaihtoehtoa. Aina on valkoista riisiä ja pastaa jos haluaa välttää kumiperunat. Lisäksi on paljon helpompi päätellä mitä syö kun on itse tehnyt ruoan. Olen jo pitkään miettinyt josko veisin omat eväät töihin. Saattaisi tulla halvemmaksi, mutta lounas on aina eräänlainen breikki työnteon keskellä. Jos vien eväät, en poistu työympäristöstä mihinkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...