tiistai 2. huhtikuuta 2019

Don't stop when you're tired, stop when you're done

Dieettipäivä 30
Jalkapäivä
Paino: 82.2kg (dieetin alotuksesta -1.8kg)

Paino oli tullut pikkasen ylöspäin. Johtuu tod näk siitä, että yhtäkkiä syötiinkin 1 päivä jo enemmän, vaikka vastaavia tankkauspäiviä on ollut pitkin dieettiä. Aiemmin ei ole painoa katsottu heti tankkauspäivän jälkeen. Perjantaina katsotaan, että mitä on tapahtunut. 

Salilla pidin jalkapäivän, ettei yläkroppa kärsisi hirveemmin koska taas 2 päivää peräkkäin tankoa huomenna ja torstaina. 
Hitto sali oli täynnä ihmisiä! Fressillä on tällä viikolla jotain extra fyssari workshoppeja, ja ei mitään tsäänssiä, että olisi päässy vapaiden tankojen eteen kun kaikki oli varattuja. Toki osuin myös ruuhka-aikaan salille. Oli pakko tehdä kyykyt prässissä. En oikei osannu arvaa prässiin painoja, koska en muistanu, että miten oon joskus tehny. Nostin jokaselle sarjalle ja vieläkin olisi voinut. 
Lantion nostoon raivasin itselleni tilan yhteen nurkkaan (=keskelle lattiaa) jotta sain penkin tuettua seinää (=toista laitetta) vasten. 
Sumokyykky oli ihan okei, takareidet meni aivan perseelleen ja etureidet sain juuri ja juuri tehtyä. Lankutin kotona. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...