sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

The only bad workout is the one that never happened.

Dieettipäivä 13
Kokokroppapäivä

Suorin jaloin maastaveto: 40x 8 40x8 40x8
Bulgarialainen: x8 x8 x8 
Alatalja: 30x10 30x10 30x10 
Pystypunnerrus: 15x8 15x8 15x8 
Ylätalja niskan taa: 32x12 32x12 32x12
Punnerrus: x21 x21 x21 
Kyljet kahvakuulalla: 12x15 12x15 12x15

Löysin PT:ni vinkkaamana saliappin, johon voi kirjottaa treenit ylös helposti ja kätevästi. Hyvästi laput! Paljon helpompi näin. Treeni kulki hyvin, olin jo ennen 8 aamua salilla, ja siellä oli lisäkseni vain 1 treenaaja, joten ajattelin käyttää tilaisuuden hyödyksi ja kuvata tekniikkavideoita. Koko treenistä en saanut, sillä sali rupesi täyttymään ja en halunnut häiritä muita kuvaamisellani. 


Treenin jälkeen totesin, että nythän on nälkä. Ei kai ole liian aikaista lounaalle? :D Kello oli meinaa 9. No, hämmentymättä kävin hakemassa kaupasta salaattibaarista salaatin jotta päivän makrot pysyisi mahdollisimman alhaalla. Tarkoituksena oli mennä illalla syömään ulos ja nyt ei ole tankkauspäivä, joten pitää katsoa paikka jossa pysytään makrojen rajoissa.


Illalla mentiin syömään Helsingin keskustaan Pupu-ravintolaan. Ravintolan tilat oli tosi pienet, mutta siellä oli pari pöytää vapaana joten saavuimme juuri oikeaan aikaan ja mahduimme istumaan. Pupussa on se hyvä puoli, että annosten makrotkin on kirjotettu asiakkaille näkyviin. Pystyin siis helposti valitsemaan itselleni sopivan salaatin! Tosin oma päässälaskuni petti ja päivän rasvoja tuli vahingossa liikaa, mutta muuten aivan loistojuttu! Annokset löytyvät vielä fatsecretsistä suoraan!


Ruoan jälkeen lähdimme shoppailemaan ja ostin itselleni piruetista uudet säärystimet tankoilua varten! Oli alennuksessa ja sain 2 paria, 60cm ja 90cm, alle parilla kympillä. 


Ostosten jälkeen kävimme tappamassa Teerenpelissä aikaa. Olin laskenut päivän makroihin mukaan 3 drinkkiä. En ole ihan varma miten ne pitäisi laskea mukaan, hh määrässä ainakin. Oli miten oli, puoli 9 aikoihin lähdimme jonottamaan Circukseen. The Rasmuksen keikka!! Vihdoin!! 
Viimeksi näin bändin livenä viime vuonna ja oli kiva huomata, että viimeisimmätkin julkasut oli otettu settilistaan! Keikka oli hyvä paria häiriötekijää lukuunottamatta. Väsyneenä nukkumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...