keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

All our dreams can come true, if we have enough courage to pursue them.

Dieettipäivä 10 - Tankoilua ja ajatuksia kaloreista

Mikä on kun on hirvee kiire syömään sit kun nälkä iskee? Oon huomannu jo enne diettiä, että harrastuspäivinä on vaikein syödä oikein. Yritän ajoittaa ruokailun aina n. 2 tuntia ennen urheilua, ettei tule nälkäkuolema tai lennä yli. Se on hieman haasteellista, varsinkin silloin kun olen menossa suoraan töistä harrastukseen ja tiedän, että tulen myöhään kotiin. Mikä on tarpeeksi iso mutta kevyt välipala? Yritin panostaa ja ostaa töihin eväät valmiiksi, mutta kun ne loppuivatkin kesken, enkä ehtinyt käydä ostamassa, niin totesin, että parempi syödä joku valmis salaattiannos sitten :) 
Nopeasti tulee valittua ne kaloripommit, joilta haluisi juuri välttyä. Sitten on pakko todeta, että hups en saakaan syödä enää mitään. Onneksi projekti ei kaadu yhteen päivään ja onneksi osaan pitää sen jo siinä yhdessä päivässä. Olen menettänyt laskuni siinä suhteessa, että kuinka usein kuulen "ei yks kerta haittaa". Mitä jos niitä yksiä kertoja on ollut jo 4 sillä viikolla? Ei se silloin ole 1 kerta, vaan 1 kerta sun kanssa. Maailman ärsyttävintä on kuunnella, kun muut ei kunnioita sun pyyntöä, että voitaisiinko ottaa sitä vähärasvasinta tai sokerisinta. Vaikka teidän kroppa kestää sen, niin ei kaikkien. 
Ettei homma menisi täysin avautumiseksi, todettakoon, että sitten en syönyt !


Tankotunnilla tänään treenattiin alkuun korkkiruuvipyörähdystä. Se melkein lähti sujumaan, jos ei lasketa sitä kun törmään aina välillä yläkropalla tankoon. Innostuin lisää kun huomasin myöhemmin tunnilla, että pysyn edelleen V-invertissä! Supermieskin onnistui jo paremmin kuin viime kerralla jolloin pääsin pariksi sekunniksi oikeaan asentoon, nyt pysykn siinä jopa 5! Ihan törkeen siistiä huomata, että kehittyy!
Tunnin lopuksi otin takanojasta edistyskuvan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...