sunnuntai 23. joulukuuta 2018

One of the gratest moments of your life is realizing that two weeks ago, your body couldn't do what it just did.

Kaks päivää jouluun! Vaikka en oo hirveen jouluihminen nii tänä vuonna joulu tuli kyl ajallaan. Rupes duunin puolest olee nii hektistä että iha hyvä pitää pari päivää paussia vaikka hommat on ihan kesken tältä vuodelta.
Yllätin itseni tulemalla salille jo ysin aikoihin, viime kerrasta on aikaa kun olen käynyt noin aikaisin. Olin jo unohtanu mite rauhallista aamusaleilla on, erityisesti lauantaisin!
Treeni kulki paremmin kuin viime viikolla, sumokyykyt tuottaa edellee päänvaivaa mutta muuten ei ärsyttänyt yht paljon ku viime viikolla. Ehkä toi loman alkaminen on vähä rauhottanut. Vaikka tällä viikolla tehtiin yli 40 tuntia hektistä työtä nii hienoo huomata että osaan jättää sen tietokoneen ääreen.


Videolla otteita päivän treenistä. En ole koskaan kuvannut salitreenejä ja oli aika jännä huomata että mitä virheitä tekee vaikka kuinka yrittää täydellisyyttä. Sinänsä hyvä että näkee itsekin eikä tarvitse valmentajaa/kaveria siihen viereen kertomaan että polvet on päin prinkkalaa tai että loppupuristus jää tekemättä (niin kuin se videoilla jää). Ehkä ensi kerralla sitten muistaa senkin ja saa tehokkaamman treenin (y).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...