sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Kentän laidalla tuulee

Kuka sanoi että lihasten vertailu on vain miesten keskeinen asia? Sitä minäkin. Nykyään naisten lihaksisuus on lisääntynyt huomattavasti, ja vaikka kaikki läheisetkään ei ole huomanneet sitä, voit olla lihaksikas vaikka piilotat sen hyvin.

Aiemmin mainitsin jalkapallotaustastani. Kiitos tälle, jalkalihakseni ovat olleet hyvässä kunnossa vaikka en varsinaisesti mitään ole tehnytkään. Paitsi ratsastanut kerran viikossa, enemmän ja vähemmän tosissani. Kehonkoostumusmittauksessakin näkyi että yli puolet lihaksistani sijaitsee jaloissa. Sinänsä se käy järkeen, jalathan ovat n. puolet ruumiista ja isoja lihaksia jotka tekevät koko ajan töitä, muuten en liikkuisi minnekään. Edes nousisi sängystä. 

Täten ollen, tämä voi tulla yllätyksenä monelle joka ei ole tuntenut minua teinivuosinani eikä seissyt kentän laidalla hurraamassa, koska en ole ollut heidän elämässään silloin. Yllätyn itsekin aina silloin tällöin heidän kauttaan, olin jo unohtanut tuon naama punaisena juoksevan 15-vuotiaan jota painostettiin jatkamaan ja jonka luonne tuli vastaan eikä enää ollutkaan kivaa tehdä niin kuin muut käskivät. Toivoisin, että joku olisi kertonut tuolle mustatukkaiselle teinille, että on ihan okei miettiä mitä itse haluaa tehdä. Tällöin ei ehkä olisi tullut 10 vuoden urheilutaukoa. 

Ehkä joskus tulee vielä aika pukea nappikset jalkaan ja lähteä tutkimaan josko jalat muistaisi minkä pää on jo unohtanut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...