torstai 31. toukokuuta 2018

When you feel like quitting, think about why you started

Tänään kalotettiin kulureita oikein kunnolla.... Ei meinaa kädet toimia kun kirjottaa :D

Oli siis eka pt-tunti reissun jäljiltä, ekaa kertaa tehtiin patteritreeni. Tehtiin kolme tai neljä kierrosta (nyt on vaikeaa muistaa kumpi, eka kierros oli tavallaan harjotus!):
 - 10 kpl punnerruksia poikkitankoa vasten
 - 10-15 kpl selkälihaksia kahvakuulaa vetäen maasta, oli 10 kg painot tässä
 - 10-15 kpl vatsalihaksia jumppapallon päällä
 - 10-15 kpl pystypunnerruksia

Tähän olisi voinut kuulemman ottaa vielä jonkin jalkaliikkeen mutta tehtiin treenin alussa jalkaprässillä ja askelkyykkykävelyä niin säästettiin jalkoja treenin lopussa.

Pt:ni vaan nauro että sä tuut kuolee tänään :D Pitää myöntää että välillä tuntu että silmissä sumenee ja niin kun alussa sanoin, tää tuntuu edelleen parin tunnin jälkee vaikka on syöny ja juonu kunnolla että jotain on tullut tehtyä. Mut samalla on kanssa voittaja-fiilis ja vaikka aluksi kuulosti tosi helpolta (kaikki muut paitsi punnerrukset) niin kyllä siinä sai naama irvessä vääntää että jaksaa. Lopussa vielä tarjottiin mahdollisuutta vaihtaa pystypunnerrus yhdelle kädelle kerrallaan mutta olin päättänyt että jaksan tehdä molemmilla! Ompahan nopeammin ohi :D On kyl huippuu kun toteaa että jaksaa ja on valmentaja kannustamassa. En yksin olisi osannut tehdä (ja varsinkaan loppuun asti) vastaavanlaista treeniä.

Toinen haastava asia mikä on loman aiheuttamaa on dieetti. Vaikka en lomalla jokasta ranskalaista suuhini laittanu niin tuntuu silti nälkä.

Tavoitearvot:
Rasva 60 g
Hiilarit 200 g
Proteiini 150 g

Tänään saanut aika tarkalleen tavoitteet kasaan eikä ole mennyt yli. Tarkkailen koko ajan (poikaystävän mielestä liikaa) koska haluan saavuttaa tavoitteeni ja ei olisi mitään järkeä tehdä tälläistä asiaa "sinne päin". Lounas on edelleen ainoa mitä en saa grammalleen laitettua, mutta tänään esimerkiksi päivällisenä kanasalaattin mittasin jokaisen annoksen joten uskon että on luotettavat makrot tältä päivältä.
Oli jännä huomata (ja yllätys) miten melkein kaikki hiilarit oli käytetty jo aamupalalla ja lounaalla vaikka en mielestäni syönyt paljoa hiilaripitoista. Pari perunaa, kaurahiutaleita ja banaania nostaa nuo todella korkealle. Onneksi päivällisellä voi joustaa ja tankata rasvoja ja proteiinia tarpeen mukaan. Päivittäin tulee katottua että mitä painotetaan iltapalalla :D

Ei siinä, täysillä ja nälkäsenä eteenpäin kohti tavotteita !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Join a pole competition they said, it'll be fun they said

Ja niin se olikin!! Aamulla lähti suunta kohti Raumaa ja Walimon tankotanssikisoja. Eilen oli pakattu kasa eväitä ja kaikki tavarat kahtee...